PensionsInfo

Samlet oversigt over din pension

Der er en god chance for, at du en dag skal leve af din pensionsopsparing, og derfor er det rart med et overblik. Det får du hos PensionsInfo.dk, hvor du kan se dine pensionsordninger og alt hvad der ellers er relateret til din pensionsopsparing.

Hvad er PensionsInfo?

PensionsInfo er en forening, der samler oplysninger om danskernes pensioner. Foreningen samarbejder med de fleste danske banker, sparekasser og forsikringsselskaber, og de har en hjemmeside, hvor det hele samles.

Hos PensionsInfo kan du altså få et overblik over din pensionsopsparing og dine vilkår – uanset om du er tæt på at blive pensioneret og skal til at planlægge tingene nærmere, men også hvis du er langt fra pensionsalderen og simpelthen bare vil se nærmere på din pension.

Vær dog opmærksom på, at PensionsInfo blot er en mellemmand mellem dig og bankerne. Deres tjeneste benyttes primært til at oplyse dig om din pensionsordning – de præsenterer og formidler, men står ikke for at udbetale din pension eller for at lave direkte ændringer i din opsparing. Du kan opfatte PensionsInfo som en informationsside, hvilket navnet også fint indikerer.

Sådan bruger du PensionsInfo

PensionsInfo henter automatisk dine oplysninger, når du begynder at bruge deres side. De er nemlig i kontakt med de fleste banker og sparekasser. PensionsInfo

Du logger ind med dit NemID og får derefter adgang til portalen. Her kan du blandt andet se din pensionsopsparing, og du kan også se, hvordan forskellige situationer vil påvirke din opsparing. Du kan for eksempel se, hvordan pensionen vil blive udbetalt, når du stopper med at arbejde. Og du kan også få viden om, hvad der sker med pensionsopsparingen i tilfælde af alvorlig sygdom eller død.

PensionsInfo giver dig altså overblikket over din pension. Så længe du har NemID, en computer og en internetforbindelse, kan du benytte portalen. Det er umiddelbart den nemmeste måde at blive informeret om dine personlige pensionsvilkår.

Få overblikket over din pension

Når du logger ind med NemID og begynder at benytte siden, så kan du hurtigt gå på opdagelse i alle de informationer, der relaterer sig til din pension.

PensionsInfo henter oplysningerne lynhurtigt. De giver dig et øjebliksbillede af din opsparing. Du finder også information omkring, hvordan din pension kan påvirkes, og hvordan det hele egentlig fungerer.

Bemærk dog at PensionsInfo giver en nogenlunde vurdering og at de altså ikke garanterer, at alle tal og alle forhold er korrekte. Det skyldes, at der altid er ubekendte faktorer, når det handler om fremtiden, og at de ikke har kontakt til alle banker og forsikringsselskaber (men dog de fleste).

Portalen tilbyder dog godt overblik over din pension og de tilhørende forhold. Hvis du er nysgerrig omkring din pensionsopsparing, eller hvis du rent faktisk har behov for at tjekke op på nogle ting, så er det et glimrende sted at starte.

Hvis du vil rette på nogle pensionsforhold, eller har specifikke spørgsmål angående pensionen, så er det dit pensionsselskab eller din bank, du skal rette kontakt til. PensionsInfo er en vejledende side, som fungerer rigtigt godt til formålet, men hvor du dog ikke kan ændre i din pension.

Summary
Review Date
Reviewed Item
PensionsInfo
Author Rating
51star1star1star1star1star