Porto

Et rigtigt brev vækker glæde

For 100 år siden var den mest udbredte måde at kommunikere fra den ene ende af landet til den anden, at sende et brev. I dag er mulighederne mange. Den digitale udvikling har gjort, at vi kan kommunikere lynhurtigt med hinanden via E-mail, sociale medier, mobiltelefoner, SMS og alle de andre digitale muligheder der i dag findes for at vi kan komme i kontakt med hinanden.

Brev kr. 10,-

  • Leveringstid op til 5 hverdage

Quickbrev kr. 29,-

  • Fremme næste hverdag
  • Prisen er inkl. 25 % moms
  • Skal afleveres på et posthus
  • Betales med Portokoder eller Frankeringsmærke

Glæden ved at modtage et brev

Selvom den digitale kommunikation har afløst en stor del af brevposten, er der dog stadig noget helt specielt og ”oldschool” ved at modtage et brev i postkassen.

Det at åbne postkassen og finde et rigtigt brev, der er frankeret med porto i form at rigtigt frimærke. Det ar åbne den frankeret kuvert og tage et brev op af kuverten hvor man ved, at afsenderen har brugt tid på at formulere brevet og skrive det i hånden. Brevet kan med andre ord noget helt andet end en E-mail, det er på en måde mere personlighed i et brev.

Det samme gør sig gældende når man modtaget et rigtig håndskrevet postkort fra en ferie i sydens varme eller et godt gammeldags julekort. Det emmer af tradition, ro og personlighed – i hvert fald hvis du spørger denne skribent.

Porto på breve

Vil du glæde en ven, bekendt eller et familiemedlem kan du derfor gøre det ved at sende en personlig hilsen i et håndskrevet brev eller et postkort. I Danmark, er det Postnord, der står for at omdele brevpost. Portoprisen er blandt andet afhængigt af, hvor hurtigt brevet skal leveres. Et almindeligt brev har en leveringstid brev har en leveringstid på op til 5 hverdage.

Hvis du gerne vil have at brevet er hurtigere fremme, kan du sende brevet som et såkaldt quickbrev. Et quickbrev er allerede fremme den førstkommende hverdag. Det er dyrere i porto, at sende et quickbrev end det er at sende et almindeligt brev. Hvis der ikke er noget hastværk, kan du ligeså godt vælge den billige porto og sende et ganske almindeligt brev og derved spare pengene.

Her finder du prisen på postnord porto

Hvis du vil finde de aktuelle priser på porto, kan du klikke ind på Postnords hjemmeside. Her kan du se hvad de forskellige typer af breve koster at sende. Du kan faktisk også købe portoen direkte på hjemmesiden så du blot skal skrive en portokode på brevet og aflevere det på posthuset eller i den nærmeste postkasse.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Porto
Author Rating
51star1star1star1star1star