Porto PostDanmark

I Danmark er der en række forskellige portotakster, afhængigt af hvilken form for brev eller pakke, man ønsker at sende. Portotaksterne i Danmark blev sidst opdateret i januar 2022, og det er PostNord, der har ansvaret for at fastsætte priserne.

Nedenfor finder du en tabel med de aktuelle portotakster i Danmark:

Type af brev/pakkePris (DKK)
Almindeligt brev9,00
Kort (op til 20 g)9,00
Stor brev (op til 50 g)17,00
Pakke (op til 2 kg)59,00
Pakke (op til 5 kg)99,00
Pakke (op til 10 kg)149,00

Som det fremgår af tabellen, kan man sende et almindeligt brev eller kort for 9 kroner. Hvis man har brug for at sende et større brev, kan man sende et brev op til 50 gram for 17 kroner. Hvis man har brug for at sende en pakke, varierer prisen afhængigt af pakkens vægt, og en pakke op til 2 kilogram koster 59 kroner, mens en pakke op til 10 kilogram koster 149 kroner.

Det er værd at bemærke, at priserne kan variere afhængigt af, hvor pakken skal sendes til. For eksempel kan det være dyrere at sende en pakke til udlandet, end det er at sende den inden for Danmark.

I alt er portotaksterne i Danmark rimelige og tilpasset den gennemsnitlige brugers behov. PostNord tilbyder også en række forskellige abonnementer, hvor man kan opnå besparelser på porto, hvis man sender mange breve eller pakker på én gang.

Alt i alt er det en god idé at holde sig opdateret på de aktuelle portotakster i Danmark, så man er sikker på, at man betaler den rigtige pris for sine breve og pakker.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Porto
Author Rating
51star1star1star1star1star