Posttakster

Den sidste fredag i november er noget helt særligt for alverdens udsalgsjægere. Denne dag er det nemlig ”Black Friday”, det betyder, at butikkerne fyldes med gode tilbud også butikkerne på nettet. Black Friday er en af de dage, hvor internethandlen slår nye rekorder hvert år. Det er nemt at handle på nettet, for du kan sidde derhjemme og i ro og mag handle ind. Pakkerne får du leveret direkte til døren med posten eller fragtfirmaet. Den store konkurrence på nethandlen har gjort, at der er stor konkurrence på fragtmarkedet.

Mange fragtfirmaer betyder billigere posttakster

De mange netbutikker betyder, at der er behov for at få fragtet mange pakker. Derfor er der i dag mange fragtfirmaer, der fragter pakker rundt i landet. Konkurrencen på fragtmarkedet betyder igen, at posttaksterne bliver presset på fragtmarkedet. For dig som forbruger betyder det, at du kan sparre penge på fragten af dine netkøb.

Der er også penge at spare på posttaksten når du skal sende en pakke

Posttakster

Det er snart jul og måske skal du selv sende en pakke til venner og familie. Her er det en god idé, at holde øje med de forskellige posttakster hos fragtfirmaerne. Du kan nemlig sagtens sparre en del penge på, at undersøge posttaksterne inden du vælger det fragtfirma, der skal varetage din fragtopgave. Det kan dog være vanskeligt, at skabe sig et overblik over de forskellige fragtpriser og det vil betyde, at du skal klikke ind på mange forskellige hjemmesider for at danne dig et overblik.         

Brug prissammenlignings tjenester til at finde den bedste posttakst

Heldigvis er der en genvej til at finde det bedste tilbud, der findes nemlig flere hjemmeside hvor du kan indtaste oplysningerne om hvor din pakke skal sendes fra og til samt størrelsen på pakken. Herefter kan du se posttakster hos de forskellige fragtfirmaer. Flere steder kan du også købe fragtlabels direkte på disse portaler, eksempelvis på pakke.dk.  

Julekort sendes med posten

Juletiden er også tiden hvor du at sende julekort til venner og familie, som vi glæder med en julehilsen. Når du sender julekort, er det med postvæsnet det foregår. Her findes der forskellige posttakster alt efter hvor hurtigt dit julekort skal nå frem til modtageren. Pr. oktober 2019 koster det 10kr at sende et almindeligt brev med PostDanmark. Du kan finde alle aktuelle posttakster på Post Nords hjemmeside.

Vi håber, at du i denne artikel har fået nogle gode råd til, hvordan du kan finde de bedste posttakster uanset hvad du gerne vil sende!    

Summary
Review Date
Reviewed Item
Posttakster
Author Rating
51star1star1star1star1star