fbpx

Ringkjøbing Landbobank

Vi har alle brug for en bank. Der er i banken at vi har vores lønkonto og det er her vi har vores opsparing.  Det er samtidig ofte banken vi går til, når vi har behov for at låne penge til en bil eller et hus. Igennem livet er vi derfor ofte i kontakt med vores bank og for mange spiller banken en vigtig del af hverdagen.

Der findes mange banker og pengeinstitutter i Danmark. Mange af bankerne og pengeinstitutterne har et lokalt tilhørsforhold. I denne artikel kigger vi nærmere på det vestjyske område og en af de mest kendte banker i netop dette område, nemlig Ringkjøbing Landbobank.

Hvor ligger Ringkjøbing?

Ringkjøbing ligger i Vestjylland, nærmere bestemt i Ringkjøbing-Skjern Kommune. I dag bor der ca. 9.970 indbyggere i den gamle vestjyske købstad. Ringkjøbings historie kan spores helt tilbage til det 13. århundrede, det er således en by, der formentlig blev grundlagt i middelalderen. Ringkjøbing LandbobankI Ringkjøbing finder man en hyggelig by, med brostensbelagte gader en smuk gammel kirke og masser af købstadscharme. Ringkjøbing har op igennem historien været en livlig handelsby og er det stadig den dag i dag. En af de mest kendte virksomheder vi kender fra Ringkjøbing er byens bank – Ringkjøbing Landbobank.

Om Ringkjøbing Landbobank

Ringkjøbing landbobank, er en bank med en lang historie. Banken blev etableret helt tilbage i 1886, og har siden da sat sit præg på lokalområdet omkring Ringkjøbing. I dag er landbobanken en moderne bank med mange filialer. Selvom banken har vestjyske rødder har den også filialer uden for det vestjyske. I dag er Ringkjøbing Landbobank blandt andet også repræsenteret i: Viborg, Aarhus, Vejle og Holte. Det er samtidig en bank, der er i vækst og i 2018 fusionerede Ringkjøbing landbobank med Nordjyske bank. Banken har desuden et stort engagement i lokalområdet, Ringkjøbing Landbobank uddeler blandt andet prisen ”En gjæw vestjyde”, der gives til vestjyder, som har gjort en uegennyttig indsats for egnen.

Hvad tilbyder Ringkjøbing landbobank?

Ringkjøbing landbobank er en moderne bank, der tilbyder de samme ydelser som mange andre banker. Du kan få det fulde overblik over hvad banken kan tilbyde på deres hjemmeside. Nogle af de ydelser, som landbobanken kan tilbyde er lån til bolig eller bil, opsparingskonti, pensionsopsparing, netbank og mobilbank – for blot at nævne et udpluk at det landbobanken kan hjælpe dig med.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ringkjøbing Landbobank
Author Rating
51star1star1star1star1star