Ryds Bilglas

Der kan være mange årsager til, at du har behov for at få din rude skiftet. Èn af de mest hyppige scenarier er dog, at din bil har fået et stenslag.  Får du et stenslag på din bilrude og får du det ikke repareret, vil ruden typisk begynde at revne fra selve stenslaget og videre i forruden.

Sidder revnen i synsfeltet, skal du regne med, at forrude skal udskiftes. Selvom revnen ikke sidder i synsfeltet, vil langt de fleste personer nok alligevel vælge, at få skiftet ruden, da det ikke ser så pænt ud at køre rundt med en revnet bilrude.

Hvad kan du selv gøre for at undgå at ruden bliver skiftet

Får du et stenslag på din bilrude og vil du gerne undgå at skulle skifte hele ruden, kan du heldigvis gøre en indsats selv, for at undgå dette.

Det første du skal gøre når du har fået et stenslag på ruden er, at sørge for at der ikke kommer snavs eller vand ind i stenslaget. Det kan du gøre ved at sætte et stykke klart tape over stenslaget. Det er dog endnu bedre, hvis du har et stenslagsplaster, der er designet til netop dette formål. Du kan hente et stenslagsplaster hos virksomheden Ryds bilglas og det er ganske gratis!RYDS BILGLAS

Hvis du ikke får dækket stenslaget og der kommer skidt i revnen, kan den nemlig betyde, at ruden ikke kan repareres. Det næste du skal gøre er, at kontakte fagfolk, som kan hjælpe dig med at redde din beskadigede bilrude.

Hvem kan hjælpe dig med at reparere stenslag eller skifte ruden?

Ryds bilglas er en virksomhed, der har stor ekspertise i at reparere stenslag og skifte bilruder. Det er en virksomhed med mange års erfaring inden for området. Ryds bilglas blev etableret i 1947 i Sverige og har i dag mere end 120 afdelinger i Sverige, over 35 afdelinger i Norge og er nu også etableret i Danmark.

Er du så uheldig, at du har fået et stenslag, kan du derfor i første omgang køre forbi Ryds bilglas og få sat et stenslagsplaster på din rude. Samtidig kan du booke en tid for at få udbedret skaden. Du kan selvfølgelig også kontakte virksomheden på telefon eller booke en værkstedstid online. Ryds bilglas hjælper desuden med at tage kontakt til dit forsikringsselskab for at undersøge, om skaden er dækket af forsikringen. Er det nødvendig for dig at få skiftet hele bilruden klarer Ryds bilglas selvfølgelig også dette.