Sådan får du mere trafik fra Google

SPONSORERET INDHOLD

Internettet er en af verdens største internationale markedspladser, hvor millioner af mennesker hver dag køber og sælger ydelser eller produkter. Det er det perfekte sted at markedsføre sit brand, og forsøge at ramme og påvirke målgrupper over hele verden.

Men for at få succes på internettet, så skal man være gode venner med Google. Det er den søgemaskine, langt de fleste mennesker bruger, for at finde frem til, hvad de leder efter. I denne artikel vil vi hjælpe dig med at få mere trafik til din hjemmeside ved at tilpasse tekstmæssigt indhold til Googles algoritmer.

Anskaf et SEO-værktøj

SEO står for ”Search Engine Optimization”, og et værktøj der er dedikeret til dette, er ret essentielt, hvis du gerne vil klare dig godt i f.eks. Googles søgemaskine. Med et overskueligt og intuitivt SEO-værktøj kan du hurtigt optimere dine tekster, men hvordan er det lige, det fungerer?

Et SEO-værktøj analyserer, hvad der trender og klarer sig godt i en søgemaskine. Det eneste du skal fortælle værktøjet er, hvad din forretning handler om, eller hvad dine tekster til din hjemmeside skal omhandle. Dernæst vil du få en række keywords, som du burde inkorporere i dine tekster. Jo flere relevante keywords, du medtager, des oftere vil din hjemmeside eller produkt blive vist i folks søgninger.

Ofte vil sådan et værktøj også informere dig om, hvor lang din tekst skal være, om dit sprog er for formelt eller for casual til din målgruppe og andre tekniske ting, der gør din tekst af højere kvalitet. 

Linkbuilding åbner døre

En anden måde at øge sin trafik på, det er ved at åbne døre til dine produkter eller service hos andre hjemmesider. En af de hyppigst brugte metoder til dette kaldes for ”linkbuilding”.

Linkbuilding handler basalt om at forfatte tekster, der refererer tilbage til dine produkter og services på andres hjemmesider. Dette gøres igennem links med ankre der består af relevante keywords. Får man linkbuildingartikler publiceret på andre hjemmesider, vil Google automatisk lægge mærke til, at der er en forbindelse mellem disse to sider, og derved booste din trafik. Det betyder også, at folk der besøger andre hjemmesider, vil støde på dine tekster, og ofte være fristet til at klikke på dine links.

Dette kræver dog, at man skriver tekster med publiceringssiden for øje. Man skal fange folks opmærksomhed, og gøre sit produkt attraktivt på et helt andet domæne. Det er effektivt, men det kræver lidt kreativitet.

Skriv et svar