fbpx

Santander

Santander er en af de største banker i verden. Efter de trådte ind på det danske marked under navnet Santander Consumer Bank, har utallige danskere brugt deres service. Der er nemlig mulighed for at tage store lån, hvor optagelseskravene er ret blide. Her får du info om Santander, så du kan lære mere om dem og beslutte dig for, om du vil være kunde hos dem.

Viden om Santander

Målt på aktiver er Santander en af de største banker i verden. Forbes rangerer ofte Santander som en af de største virksomheder på globalt basis.

Banken stammer fra byen Santander i Spanien, som den har taget navn efter. I mange år var banken kun til stede i Spanien, men efter utallige opkøb af andre banker har den vokset sig stor.

I dag er det Spaniens største, og banken er også utrolig aktiv i andre europæiske lande. På det sydamerikanske marked har Santander ligeledes etableret sig fornemt. Banken er vokset meget over de seneste år, da den aggressivt har opkøbt andre banker og lavet store reklamekampagner i adskillige lande.Santander

Santander kom først for nyligt ind på det danske marked, men de fleste danskere har allerede hørt om banken. Derfor er der også mange, der vælger at låne penge af Santander, når de har brug for billån eller forbrugslån.

 

Ydelser hos Santander

Santander Consumer Bank tilbyder både ydelser til private og til erhvervskunder. Det er dog lån til privatpersoner, der er bankens store fokuspunkt.

Banken er især fremtrædende, når det kommer til billån og forbrugslån. Du kan låne op til 350.000 kroner hos Santander, hvilket er et større beløb end de fleste andre banker tilbyder, når det gælder et forbrugslån.

Santander har mere end bare lån. Du kan også oprette opsparelseskonto hos dem, hvor der faktisk er udmærkede vilkår. De tilbyder også kreditkort, hvor der ikke er nogle årlige gebyrer, og hvor der er 45 dages rentefri kredit på dine køb.

Til sidst tilbyder Santander også forsikringer. Heriblandt tryghedsforsikring og sundhedsforsikring, men du har flere valgmuligheder. Ofte vil du få en forsikring tilbudt, når du låner hos dem, hvilket du enten kan acceptere eller afvise.

Lån hos Santander

Hovedydelsen vil altid være lån. Santander Consumer Bank tilbyder forbrugslån til danskerne, og du kan som sagt låne helt op til 350.000 kroner, hvis du bliver godkendt til det.

Santanders rente er sjældent den bedste på markedet. Nogle gange har de fine vilkår, hvis du ønsker et billån eller et MC lån, men normalt er Santanders rente en smule højere end konkurrenternes. Derfor giver det mening at sammenligne lånudbyderne med hinanden, inden du vælger dit lån. Fordelen ved at låne hos Santander er dog, at de tager imod rigtigt mange nye kunder, og at godkendelseskravene lader til at være lettere at komme igennem. Desuden kan du sende en ansøgning af sted på få minutter, hvis du overvejer at låne hos Santander.

Du kan udfylde en formular på Santanders hjemmeside, såfremt du ønsker at ansøge om et lån. Igennem deres lånformular er alle omkostninger angivet fra start – hold især øje med ÅOP, som er den vigtigste faktor for dit lån.

Efter du har fundet det rette lån, kan du logge ind med NemID og sende ansøgningen af sted. Santander svarer som regel hurtigt, og hvis du er heldig, så får du din ansøgning godkendt. Tilbagebetaling vil typisk foregå igennem betalingsservice, hvilket også er det nemmeste.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Santander
Author Rating
51star1star1star1star1star