Spar penge på julegaver på Black Friday

Den årligt tilbagevendende amerikanske tradition Black Friday er også blevet et hit herhjemme i Danmark. Black Friday er dagen efter Thanksgiving, hvor der er vilde tilbud på rigtig mange ting både på nettet og i de fysiske butikker. Her giver vi dig de hotteste tips til de at finde de vildeste tilbud til Black Friday 2019, der i år ligger på fredag den 29. november. Det vil være delt op i kategorier, så det er let for dig at finde lige præcist de tilbud, du leder efter. Søger du en mere detaljeret oversigt over, hvilke butikker, der har udsalg og tilbud, så kan du finde den lige her.

Julen er ofte en stor post i budgettet for mange danskere og det er derfor oplagt at finde størstedelen af julegaverne til Black Friday. Hvad gaven helt præcist skal være, kommer selvfølgelig an på, hvem den er til, men nedenfor får de i hvert fald en række gode idéer til den helt perfekte julegave.

Til den aktive

Til sports- og underdørsmennesket er der som regel masser at hente i butikker som Sportsmaster, Lystfiskeren, OutdoorXperten, Bodystore, ProOutdoor, og den helt vilde allround butik til både udendørs og indendørs aktiviteter, Grejfreak. Alle butikkerne kan findes på nettet. Der er både tilbud på grejet til lystfiskeren, de helt perfekte sko til løberen, protein- og bulkpulver til vægtløfteren, og meget mere.

Til den rejselystne

Det virker til, at det som regel er ting som for eksempel legetøj, nye hårde hvidevarer, tøj, og tv og spillekonsoller, som er de mest populære ting at købe til Black Friday, men hvad mange mennesker måske ikke ved er, at ting som flybilletter og hoteller ofte også er på tilbud. Så hvis du alligevel planlægger at tage en lille smuttur væk fra kulden denne vinter, så kig på et flyselskab som Norwegian, eller rejsebookingsbureauerne Expedia og Suncharter, som alle har gode tilbud på Black Friday, hvor du potentielt kan spare rigtig mange penge alt efter, hvor du vil tage hen. Hvis du går og mangler lidt spænding på disse kolde og våde efterårsdage, så er det jo oplagt at tage afsted med Norwegian Air på et fantastisk tilbud til for eksempel Phuket i Thailand for virkelig at komme væk fra kulden. Du kan også smutte til den storslåede storby Prag og få en actionfyldt weekend på European Poker Tour i december – du kan måske endda kvalificere dig til eventet. Der er også muligheden for en hurtig tur til smukke Norge eller Sverige, måske til en tur på ski eller snowboard. Uanset hvor du gerne vil hen, så er der mange penge at spare på flybilletter på Black Friday – hvis du er hurtig.

Står du og mangler udstyr til rejsen eller har du en rejselysten ven, som du mangler den perfekte gave til, så er der tilbud hos både RejseGear og GrejFreak, som også har mange gode ting til den næste rejse.

Elektronik og hårde hvidevarer

Synger mobiltelefonen på sidste vers, trænger spillekonsollen til en opgradering, eller måske skal køkkenet have en overhaling? Så er der heldigvis mange gode tilbud at hente til Black Friday. Besøg CDON, Phonetrade eller MyTrendyPhone og få et godt tilbud på dit nye elektronik. Er det nærmere køkkenet eller de hårde hvidevarer i huset, der trænger til at blive opgraderet, så har både Skousen og WhiteAway stensikre gode Black Friday-tilbud på vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere og meget mere, og Illux og KitchenTime har alt det gode til huset.

Krop og sundhed

Made4Men, Nice Hair, og Helsebixen har tilbud på skønhedsprodukter, vitaminer, lækker the og sunde madvarer. Især kan det godt betale sig at købe vitaminer og mineraler i Helsebixen på Black Friday. De har mange gode tilbud på skønne kvalitetsvarer.

Tøj og tilbehør

Skal garderoben opgraderes eller mangler du nyt til vinterens mange julefrokoster og arrangementer, så er der virkelig mange tilbud at hente og penge at spare på Black Friday, når et væld af butikker åbner op for tøjskabet og de store procenter. Besøg Kings & Queens, Axel, Stylepit, Quint, Kaufmann, Puma, Asos, eller Bon’a’Parta for de gode tilbud.

Vi håber, at du fik lidt inspiration til, hvad du kan forvente af årets Black Friday. Hvis du af den ene eller anden grund ikke kan få købt lige præcist det, du mangler, til Black Friday, så fortvivl ikke. Traditionen tro er mandagen efter Black Friday nemlig kendt som Cyber Monday, hvor der er mindst lige så mange gode tilbud at komme efter. Det er ofte de sammen butikker, der kører med tilbud begge dage, men til årets Cyber Monday finder du desuden Bodylab, Coolstuff, Black Snow, Sund Leg, Baby Sam, Nordic Feel, og mange mange flere. God fornøjelse.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Black Friday
Author Rating
41star1star1star1stargray