fbpx

Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en nordjysk bank med hovedsæde i Vrå. Det er en forholdsvis ny bank, der blev stiftet i 2001, da Vrå Sparekasse gik sammen med Jelstrup-Lyngby. I løbet af de seneste år har banken opkøbt andre sparekasser i lokalområdet og fungerer således som lokalbank for de fleste borgere i Vendsyssel.

Hos Sparekassen Vendsyssel er det både muligt at åbne privatkonto og firmakonto. Som kunde har du mulighed for at tage mange forskellige lån – både til hus, bil og forbrug.

Fakta om Sparekassen Vendsyssel

Trods det faktum at banken er forholdsvis ny, går rødderne langt tilbage. Vrå Sparekasse, der senere blev til Sparekassen Vendsyssel, blev grundlagt tilbage i 1871. Banken er i dag ret veletableret: Den har 34 afdelinger og næsten 500 medarbejdere i hele landet.

De fleste afdelinger ligger i det nordjyske – særligt i Vendsyssel. Hovedkvarteret ligger i Vrå, men Sparekassen Vendsyssel har også en vigtig afdeling i Hjørring med mange ansatte.

Over de seneste år har banken desuden etableret afdelinger i Midtjylland. Der er også et filial i København, som primært benyttes af vendelboer, der flytter til hovedstaden, men som ønsker at fortsætte som kunder.Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er åben for nye kunder, så banken er værd at overveje, hvis du mener, at du fx kan optage et billigt lån eller oprette en fordelagtig bankkonto.

Fordele hos Sparekassen Vendsyssel

Banken har økonomisk stabilitet, og den klarede sig fint igennem finanskrisen, så alt tyder på, at det er et sikkert sted at opbevare økonomien.

Det er muligt at ansøge om lån hos banken, og den har især ry for at tilbyde lave renter ved lån til hus og bil. Unge kunder kan tage særlige lån med næsten minimale renter. Derfor er banken et populært valg blandt unge i Vendsyssel, der for første gang skal flytte hjemmefra, eller som skal købe nyt køretøj.

Som alle andre banker i Danmark tilbyder Sparekassen Vendsyssel en Netbank med alle de mest almindelige funktioner. Som kunde kan du få forskellige typer af kreditkort. Blandt andet VISA Dankort og en lang række MasterCard-varianter.

Der er fine erhvervsforhold, og du kan oprette erhvervskonto til billigere priser end hos mange af de øvrige danske banker. Det er også muligt at tage erhvervslån, hvis dit firmas økonomi ellers ser fornuftig ud.

Sparekassen Vendsyssel har flere fordelsprogrammer, og det er naturligvis muligt at investere igennem banken.

Fin økonomisk succes

Sparekassen Vendsyssel har klaret sig godt over de seneste år. I 2017 havde banken et overskud på mere end 300 millioner kroner før SKAT, hvilket var et rekordregnskab for banken. Igen i 2018 så det godt ud, så det lover godt for bankens fremtid.

Det er positivt for potentielle kunder, at banken klarer sig godt økonomisk. Det betyder, at der er gode muligheder for at låne og for at få finansiering til produktindkøb – noget som både er relevant for privatkunder og for erhvervskunder.

Se nærmere på Sparekassen Vendsyssels egen hjemmeside for at få mere information om deres ydelser. Du kan også sammenligne deres renter og gebyrer med andre banker for at finde ud af, om banken er et godt valg eller ej.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Sparekassen Vendsyssel
Author Rating
41star1star1star1stargray