UPS – Fra buddreng til mastodont

Langt de fleste af os kender udmærket UPS. Nogle af os fordi vi har set bilerne køre forbi, men en del kender nok firmaet fra det fiktive – men kraftigt inspirerede IPS fra serien ”Kongen af Queens”.

Det er dog de færreste der er klar over, at UPS har en meget lang og rig historie, og startede som en lille bud-virksomhed, og i dag er verdens mest værdifulde brand indenfor transport.

Da fragt blev to teenageres hobbyprojekt

UPS startede i Seattle i 1907, hvor to teenagere ved navn Claude Ryan og Jim Casey besluttede sig for at starte et kurérfirma. Dengang var der langt til de 100.000 biler de har i dag, og begyndelsen var faktisk baseret på gåben og en cykel.

UPS priser

Det har dog aldrig været ambitionerne der har manglet hos UPS. Fast besluttet på at levere pakkepost til amerikanerne, blev der konstant investeret mere og mere af indtjeningen i virksomheden. Der har altid været fokus på at få flere og flere ruter, for at sørge for at kunne hjælpe så mange som muligt med billig og hurtig fragt.

Senere kom bilerne naturligvis til, hvilket gjorde det muligt med længere ruter, og flere forsendelser. Denne filosofi har faktisk fulgt firmaet siden da, og ved altid at optimere på effektiviteten, har UPS altid kunnet levere billige forsendelser til alle.

Verdens største fragtfirma

Der er sket en del siden 1907, og UPS er i dag verdens største fragtfirma. De er samtidig det mest værdifulde brand i hele sektoren, hvilket betyder at du kan være helt sikker på at der er styr på alle forsendelser der kommer igennem maskinen.

I dag har UPS fokus på at levere fragt til hele verden, uden at gå på kompromis med deres hurtige levering og billige priser. Det betyder at du som kunde får rig mulighed for at få dine forsendelser afsted, uden at du behøver bekymre dig om det økonomiske.

I takt med at UPS i årevis har forfinet deres processer, ruter, uddannelser og virksomhed, kan du nyde godt af en ekstremt velsmurt maskine. De af vores kunder der bruger UPS, giver os ofte tilbagemeldinger på at servicen var over det forventede, og at der ikke har været andet en roser til overs.

Det er næppe overraskende, når man tænker på at du hos UPS får adgang til ét af verdens største distributionsnetværk, der sikrer at hele verden er inden for rækkevidde. Og med et af branchens mest stabile og funktionsrige trackingsystemer, kan du altid holde øje med dine forsendelser.

Hos UPS er dine forsendelser i trygge hænder

Uanset om du sender pakker indenrigs eller til udlandet, kan man af og til blive nervøs for om pakken når frem uden problemer. Særligt med mindre fragtfirmaer kan det være svært at føle sig tryg, hvis det er svært at få hjælp undervejs. Hvis en kunde skriver til dig om aftenen og spørger til en forsendelse, så er det altid rart at vide at der er et dedikeret team af ansatte til at hjælpe dig med at få styr på situationen. Det er blandt andet noget af det du kan få hos UPS pakkeshop. Med en effektiv og let tilgængelig kundeservice, er hjælpen aldrig langt væk.

Det mest imponerende aspekt af det hele er, at alle disse services ikke koster ekstra. Faktisk kan du ofte få bedre priser på fragt hos UPS end hos andre leverandører, da de har både kapacitet og ruter til at håndtere langt de fleste opgaver.

Du har også en høj grad af fleksibilitet når du sender igennem UPS, da der er løsninger til ethvert behov. På denne måde betaler du ikke overpris for ydelser du ikke har brug for, og kan fokusere på andre ting i din forretning.

Hvis du vil forsikres yderligere om at du har de rigtige priser, så er det altid værd at bruge 2 minutter på at køre din forsendelse igennem vores prisberegner, så vi kan hjælpe med at få et overblik over dine muligheder og priser.

CO2 neutral forsendelse med UPS

Ud over at hjælpe med at finde den bedste pris til dine forsendelser, guider vi også til at opnå en mere miljøvenlig transport af dine varer. En hurtig og effektiv måde at booste dit grønne omdømme på, er ved at se på mulighederne for klimavenlig fragt og transport. Her behøver du ikke gennemgå din virksomhed fra top til tå, og du behøver heller ikke udskifte til LED pærer. Det eneste du egentlig behøver foretage dig, er at holde øje med hvilke af vores samarbejdspartnere der er CO2 neutrale – og hvis du har spørgsmål, så husk at vi altid gerne vil hjælpe dig videre.

Når vi taler om CO2 neutrale forsendelser, handler det dog ikke bare om de bløde værdier. Vi forstår at virksomhederne også har en bundlinje der skal passes, så derfor har vi sørget for at finde de skarpeste priser på ”grøn” fragt. Ofte er der faktisk ingen prisforskel, og i enkelte tilfælde kan du endda få billigere priser ved at vælge en CO2 neutral forsendelse. UPS har generelt set gode priser på miljøvenlige forsendelser til både ind- og udland.

Generelt set er der en del fordele ved at vælge UPS. Du får over 100 års erfaring, skarpe priser, et globalt netværk – og miljøvenlige services. Men det er mindst lige så vigtigt at det er nemt for både dig og dine kunder. Hos UPS får du adgang til et stort netværk af access points hvor du kan indlevere pakker når det passer dig. De findes overalt i landet, og der er med garanti også én tæt på dig. Det eneste du skal gøre, er at klistre dit pakkelabel på, og indlevere det på nærmeste drop-off sted. Så klarer UPS resten.