fbpx

Uvildig bankrådgivning?

Uvildig bankrådgivning, hvad er mon det? Jo det er altså rådgivning til hvordan du styrer din økonomi bedst muligt, helt uden banken bliver indblandet, hvilket der altså er mange fordele i, så læs videre og bliv klogere på hvordan uvildig bankrådgivning kan revolutionere din måde at opfatte økonomisk rådgivning på.

Ved at vælge uvildig bankrådgivning, vælger du altså at gå uden om bankens rådgivning og stole på en rådgiver som er uafhængig. Når man bruger ordet uvildig eller uafhængig i sammenhængen med økonomisk rådgivning, så mener man altså at rådgiveren ikke er bundet til nogle bestemte finansielle produkter eller løsninger, som giver rådgiveren en profit, frem for banken hvor den typiske bank og bankmand tjener på at sælge dig finansielle løsninger, men her kigger vi på det præcist modsatte, altså uafhængig eller uvildig bankrådgivning.

Det vil altså sige at du betaler en uvildig bankrådgiver en løn i timen for at hjælpe dig med at få styr på din økonomi, give dig et overblik over din økonomi eller ved at få vejledning til din økonomi. Det kan koste lidt forskelligt, afhængigt af hvor stort firmaet er som du køber uvildig bankrådgivning hos, men typisk ligger priselejet omkring 1.000-2.000 kr. i timen for uvildig bankrådgivning. Dog skal du tænke på at hvis du vælger at gå i banken for at få bankrådgivning, bliver du ofte solgt finansielle produkter og løsninger, som egentlig ikke har den store værdi for dig, men som til gengæld har en kæmpe værdi for banken, især når man kigger langsigtet på hvad de kan tjene.

Lad os sige at banken hjælper dig med at sætte din pension op og styre dine obligationer og aktier, så tager de altså altid en fast eller svingende procentdel af det afkast som du tjener på de finansielle instrumenter. Hvis du ser på det over tid, så kan det altså løbe op i flere hundrede tusinde kroner eller endda millioner, fremfor hvis du havde valgt at gå med en uvildig bankrådgiver, som altså kun tjener på den timeløn du giver ham eller hende i timen.

Desuden er den uvildige bankrådgiver også oftest dybt specialiseret i nogle enkelte finansielle områder, som altså gør at du får en top-ekspert på din sag, når det er du opsøger en uvildig bankrådgiver. Finanstilsynet er godt klar over at det er eftertragtet med uvildige bankrådgivere, derfor har de lavet en hel liste over anbefalede og troværdige uvildige bankrådgivere.

Hvordan finder jeg en god uvildig bankrådgiver?

Så for at finde den liste som Finanstilsynet har lavet over de mest anbefalede og mest troværdige uafhængige og uvildige bankrådgivere, skal du blot følge denne lille guide her, det er super simpelt og du får listen på mindre end et minut.

Først og fremmest skal du gå til Finanstilsynets virksomhedsregister ved at klikke på dette link her: https://virksomhedsregister.finanstilsynet.dk/

Så snart du lander på virksomhedsregister forsiden, som meget gerne skulle se sådan ud som du kan se på nedenstående billede:

Uvildig bankrådgivning

Når du er landet på den side, så klikker du på ”Listeudtræk” som er under ”andre muligheder”.

Så snart du lander på listeudtræk, kan du se en kæmpe tabel over en masse forskellige data. I sektionen øverst til venstre under ”Virksomhedsområde” klikker du på ”Øvrige”, til højre for den sektion, under ”Virksomhedstype” klikker du på ”Finansiel rådgiver”, derefter under ”Tilladelsestype” klikker du på ”Finansiel rådgiver” og til sidst under ”Hjemland” klikker du på ”Danmark”.

Nu har du indstillet Finanstilsynets virksomhedsregister til at kigge efter alle troværdige og anbefalede finansielle rådgivere i Danmark. For at få listen frem klikker du på luppen nederst på siden. Så loader siden i nogle få sekunder og voila, så skulle listen gerne være fremme. Så kan du blot gå igennem de forskellige finansielle rådgivere og derfra vurdere hvilken rådgiver der passer bedst til dine behov.

Summary
Review Date
Reviewed Item
uvildig bankrådgivning
Author Rating
51star1star1star1star1star