fbpx

Uvildig forsikringsrådgivning

Har du nogensinde overvejet at få en uvildig forsikringsrådgiver til at rådgive dig omkring din forsikring? Hvorfor skulle man dog også det, når man har et forsikringsselskab? Stop en halv, der er super gode grunde til at vælge en uvildig forsikringsrådgiver, frem for en forsikringsrådgiver fra dit forsikringsselskab.

I Danmark er forsikringsselskaberne gode til at afvise forskellige anmeldelser af ulykker, erstatninger osv. Men med en uvildig forsikringsrådgiver, er udkommet af situation bare noget helt andet. Den uvildige forsikringsrådgiver tjener nemlig kun på at hjælpe dig med den bedst mulige viden som rådgiveren har, den uvildige forsikringsrådgiver er nemlig ikke affilieret med nogle andre forsikringsprodukter eller ydelser som du eventuelt skal betale for, udelukkende en timepris for at få lidt rådgivning omkring din forsikringssituation. Desuden bliver du oftest solgt en masse forsikringer, som du i realiteten ikke engang har brug for, når du handler direkte med et forsikringsselskab, dette er ikke interessant for den uvildige og uafhængige forsikringsrådgiver.

forsikringsrådgivning
Portrait of female bank employee sitting at desk in front of computer and presenting financial plan to young assistant. Middle age businesswoman points a finger at the white screen. Teamwork at office.

Desuden er der også en stor besparelse at hente på en uvildige forsikringsrådgiver, sammenlignet med en normal forsikringsrådgiver. En uvildig forsikringsrådgiver koster typisk omkring 2.000 til 5.000 kr., men det er altså godt givet ud, fremfor at betale dit forsikringsselskab for en masse forsikringer du egentlig ikke har brug for og konstant blive lokket med at købe diverse forsikringer du ikke har brug for. Derfor er det godt at få en uvildig på din forsikringssituation, da det kan være med til at give dig et langt større overblik over hvad du har brug for, ift. Din forsikring i dag.

De store forsikringsselskaber i Danmark har også en tendens til at give dig det samme info og de samme produkter som alle andre familier køber, det store problem er bare at de fleste familier og mennesker er meget forskellige, derfor er der brug for mange flere forskellige og fleksible forsikringsløsninger. Det er også i denne situation hvor en uvildig forsikringsrådgiver er god at have, til at vurdere din enkelte sag. Uvildige forsikringsrådgivere har typisk også en meget mere personlig og præcis tilgang til din situation, frem for et stort selskab som har en mere mekanisk tilgang til din situation, grundet størrelsen af selskabet og antallet af kunder.

Hvordan finder jeg en god uvildig forsikringsrådgiver?
Det kan være tricky at finde en god uvildig forsikringsrådgiver, som er specialiseret inden for lige præcis det område du har brug for, men det kan sagtens lade sig gøre. Det er langt nemmere at finde en uvildig økonomisk rådgiver f.eks. da Finanstilsynet har lavet en liste over anbefalede og troværdige økonomiske rådgivere, men i dette tilfælde med en uvildig forsikringsrådgiver, er listen på Finanstilsynet.dk lettere rodet, så du skal være varsom, men du kan godt finde nogle gode uvildige forsikringsrådgivere på deres side, ved at gå til deres virksomhedsregister. Det du skal gøre er at gå til Finanstilsynets virksomhedsregister, det gør du ved at klikke på dette link:

https://virksomhedsregister.finanstilsynet.dk/listeudtr%C3%A6k.html

Derefter klikker du på listeudtræk, som du kan se på nedenstående billede.

Uvildig forsikringsrådgivning

Derefter går du ind i boksen øverst til venstre hvor der står ”Virksomhedsområde” og klikker på ”Forsikringsområdet”, i næste boks sorterer du efter hvilken slags forsikringstype du har brug for osv. Til sidst når du har færdiggjort din sortering, klikker du på luppen nederst på siden for at få udtrukket listen over uvildige forsikringsrådgivere. Det er dog ikke alle der er uvildige forsikringsrådgivere på listen, så du skal være varsom når du researcher de selskaber du har på listen.

Vær sikker på at det selskab du kigger på, angiver at det er et uvildigt og uafhængigt forsikringsrådgivningsfirma.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Uvildig forsikringsrådgivning
Author Rating
41star1star1star1stargray