fbpx

Viabill

Viabill er en betalingsservice, som du kan bruge, når du handler på nettet. Formålet er at du kan opdele betalingen og dermed slippe for at betale det fulde beløb på en gang. Det er smart og fleksibelt – derfor er Viabill blevet ret populært blandt danskerne. I skrivende stund er der mere end 4.000 webshops, der samarbejder med Viabill.

Sådan fungerer Viabill

Du kan bruge Viabill, når du skal betale for et produkt på internettet, og den pågældende webshop har et samarbejde kørende med Viabill.

Viabill skal vælges som betalingsmetode, når du går til kassen. Du skal stadig give dine kortinformationer, men til Viabill og ikke til den webshop, som du køber hos. Viabill finansierer dit køb, og derefter betaler du beløbet tilbage over en længere periode, som du selv kan vælge. Du kan dele betalingen op i enkelte store bidder, eller du kan lave små betalinger over en lang periode. Viabill hæver deres månedlige ydelse den sidste bankdag hver måned.Viabill pris

Når først du har brugt Viabill som betalingsmetode en enkelt gang, vil dine oplysninger automatisk blive gemt i deres system, og du kan betale på samme måde hos andre webshops, der også tilbyder Viabill som betalingsløsning.

Fordele ved Viabill

Den åbenlyse fordel er at du kan købe ting omgående, men slippe for at betale det fulde beløb med det samme. Hvis du har brug for noget bestemt, men ikke har et kontant beløb til rådighed, er det ganske smart at kunne opdele betalingen over en længere periode. Og det er præcis, hvad du kan med Viabill.

Dit første køb med Viabill vil normalt være rente- og gebyrfrit. Dog vil gebyrer optræde for fremtidige køb, da det er den måde, Viabill tjener penge på. På den positive side er gebyrerne ofte mindre end de ville være for forbrugslån og andre finansieringsmetoder.

Når først du er oprettet i Viabills system, kan der også optræde flere fordele senere. For eksempel kan du få eksklusive rabatter, samt adgang til visse kampagner fra Viabill og deres partnere.

Hvordan kommer man i gang med Viabill?

Det er nemt at komme i gang med Viabill. Du giver dine oplysninger, og derefter skal du vente på godkendelse. Hvis du bliver godkendt, kan du bruge deres service til dine betalinger. Efter du har lavet dit første køb med Viabill, får du en konto hos dem, hvor du kan tracke dine betalinger og modtage ekstra fordele.

Efter Viabill har lært dig at kende (dvs. at du har lavet flere køb med dem), kan du blive premiumbruger. Det betyder, at din konto bliver forhøjet, og at du kan få finansieret køb op til både 3.000, 5.000 og 10.000 kroner. Jo mere du handler, jo mere rum får du at købe for i fremtiden.

På Viabills egen hjemmeside er der en FAQ, der besvarer alle de nødvendige spørgsmål om betalingssystemet.

Overordnet er der mange fordele ved Viabill, og deres service er blevet velmodtaget af danskerne. På Trustpilot har Viabill en score på 8,3 ud af 10, hvilket er glimrende inden for deres branche. Mere end 14.000 personer har anmeldt deres service, så den er i hvert fald velbenyttet.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Viabill
Author Rating
51star1star1star1star1star