fbpx

Viaplay

Viaplay er en af danskernes foretrukne streamingtjeneste, når det kommer til film og serier. Med den rette pakke er det også muligt at se et stort udvalg af sport. Viaplay har ry for at være dyrt, men du får til gengæld også meget for pengene. Her er lidt info om streamingtjenesten, inden du tilmelder dig.

Stort udvalg af film og serier

Hvis du tilmelder dig Viaplay, vil du omgående have en masse film og serier til rådighed.

Der er både tale om danske og internationale film, klassiske såvel som nye. I udvalget af serier er der også stor varians: Du finder både TV3’s typiske realityserier som Robinson Ekspeditionen og Paradise Hotel, men du finder også komedieserier, dramaserier og diverse dokumentarer.

Du har tusindvis af titler at vælge imellem, når du benytter dig af Viaplay. Der er nok til mange timers underholdning.

Mulighed for at se de mest populære sportsgrene

Udover film og serier har Viaplay også sport. Det kræver selvfølgelig, at du skriver dig op til sportspakken, men mere om det senere.

Fodbold er den mest populære sport i Danmark, og her har Viaplay rettighederne til ligaer som Premier League, Champions League og den danske Superliga.

Der er også andre populære sportsgrene til rådighed hos Viaplay. Formel 1 er en af de mest nævneværdige, og her kan du se alle begivenheder live. Derudover er der amerikansk fodbold i form af NFL, samt golf, kampsport og meget mere.

Alle begivenheder fra disse sportsgrene og ligaer kan altså ses live hos Viaplay. Det kræver bare en internetforbindelse og et aktivt abonnement. Mange vælger at bruge Viaplay netop fordi de tilbyder så meget sport.Viaplay pris

Priser og pakker hos Viaplay

Viaplay er en af de danske streamingtjenester, der tilbyder allermest, men det er til gengæld også en af de absolut dyreste.

Hvis du i 2019 vil have et Viaplay abonnement, har du 3 pakker at vælge imellem:

  • Film og serier (99 kr om måneden)
  • Viaplay Sport (289 kr om måneden)
  • Viaplay Total (319 kr om måneden)

I den første pakke med film og serier kan du se alle de almindelige programmer helt uden begrænsninger, men ingen sport.

I sportspakken kan du se alt sport og alle serier, men har ikke adgang til filmudvalget.

Og endelig er der Total-pakken, som har det hele – her er der ingen undtagelser. Du kan se alt indholdet på Viaplay.

Du kan tage en to ugers gratis prøveperiode, hvis du bare ønsker pakken med film og serier. Desværre er der ingen prøveperiode for de to øvrige pakker, så her skal du betale med det samme, hvis du ønsker at se dem.

Trods det faktum at Viaplays priser er i den høje ende, så har de et rigtigt stærkt udvalg, og de har enerettigheder på mange af sportsudsendelserne. Derfor er det en unik service, som mange vælger at benytte. Viaplay er især relevant for sportselskere, men den lille pakke kan bestemt også være interessant – særligt hvis du er vild med film, serier og reality.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Viaplay
Author Rating
51star1star1star1star1star