Genveje til sikkerhed i hjemmet

Kender du det, at du scroller dig gennem et hav af sider for at sammenligne priser. Det er så irriterende og kan nemt undgås ved at plotte din vare ind på en hjemmeside, som hurtigt går markedet igennem for dig og kommer op med den rette pris. Hos tjenester, der screener alle priser og modeller for dig, får du et overblik serveret og kan nemt orientere dig i mange varer i småt og stort. Et område mange efterspørger i dag, er sikkerhed.

Hvordan finder jeg prisen på sikkerhed i hjemmet?

Der er de færreste ved, hvad det koster at skabe sikkerhed i hverdagen. Det kan også tage tid at sidde og sammenligne hjemmesider, når du gerne vil passe på dine ejendele i tilfælde af, at du er bortrejst eller kommer sent hjem. Sikkerhedsskabe tjener opbevaring. Det kan være af dine vigtigste ejendele eller dit pas, vielses- og fødselsattester, testamente, nødkontanter og reservenøgler og meget mere.

Hvordan får jeg et sikkerhedsskab til at passe ind i hjemmet?

Hvis nogen fortæller om deres nye gode sikkerhedsskab, ser du måske et monstrum af stål for dig, og sådan en installation skal i hvert fald ikke ødelægge dit smukke design. Alligevel vil du gerne sove sikkert om natten. Men faktisk går design og sikkerhed nu hånd i hånd, og sikkerhedsskabet med alle dets trygge fordele kan ofte camoufleres som et skab, der passer ind i stuens øvrige møblement.

Typer af sikkerhedsskabe – og hvad koster de?

For mange er et sikkerhedsskab blevet et must have. Men når du skal ud og vælge et sikkerhedsskab, spørger du nok, hvad koster det egentlig? Det afhænger selvfølgelig af hvilken model og type, du har brug for. Her spiller design og stil ind, så sikkerhedsskabet glider ind i hjemmet. Når du søger på sikkerhedsskabe, er der et hav af muligheder i forskellige prislejer. 

  • Digital sikkerhedsboks
  • Sikkerhedsskab med elektronisk lås
  • Home nøgleboks med lås til nøgler

Det er altså individuelt, om man vælger en fysisk nøgle, eller om man vil beholde den klassiske elektriske løsning, eller simpelthen have et moderne digitalt låsesystem. Hvis man vælger den gammeldags fysiske nøgle, kan man få et nøgleskab med en magnettavle til at holde styr på alle ens nøgler. 

De analoge løsninger ligger i skrivende stund ned til 360 kr. mens de elektriske har en mellempris på 611 kr. Digitale skabe ligger ofte til en pris omkring 1200-1400 kr.

Skriv et svar