Hvad koster det at sende en pakke?

Der er mange firmaer på markedet, der tilbyder fragt og pakkepost. Foruden Post Nord er der: DHL, GLS, UPS og DAO for blot at nævne nogle få udbydere. I dette marked kan det være vanskeligt at overskue, hvor du får den bedste pris og ikke mindst den bedste service og hurtigste levering. 

Mens antallet af breve, der postes, er faldet drastisk med internettets udbredelse og efterhånden er blevet overtaget af e-mail og andre digitale kommunikationskanaler, er pakkeposten nærmest eksploderet de senere år. Det skyldes både E-handel, men også at folk handler med hinanden mere end nogensinde. Online auktionssider som QXL og Ebay og digitale markedspladser som facebook marketplace har gjort det enkelt at finde nye ejere til sine gamle ting og sager og oven i købet tjene en skilling.

Hvad koster det at sende en pakke

Fragt i Danmark – et marked i voldsom vækst

En gang var valget enkelt, når en pakke skulle sendes fra A til B. Der var nemlig kun et valg; Det kongelige danske postvæsen – Post Danmark, der stort set havde monopol på at håndtere alle slags forsendelser. Men med det voksende online marked for handel er der efterhånden kommet rigtig mange firmaer på markedet. Det giver en konkurrence på priser, der kommer dig som forbruger til gode. Det er en positiv situation, men det kan også være vanskeligt at danne sig et overblik, når du skal finde frem til hvilket fragtfirma, der kan levere pakken til bedste pris og med den hurtigste levering.

Pakkepost priser – sådan får du overblikket

Heldigvis er der en service, der gør, at du hurtigt kan danne dig et overblik over alle fragtfirmaernes priser – uanset om du skal sende en pakke som privatperson, eller om du driver en virksomhed. På pakke.dk har du nemlig mulighed for at indtaste, hvor pakken skal sendes til samt størrelse og vægt. Herefter matcher siden dine specifikationer med en række fragtudbydere og giver dig et overblik hvor, du hurtigt og nemt kan sammenligne fragtpriser, leveringstider og services hos de forskellige udbydere. Du sparer derved en masse administrativt bøvl med selv at sammenligne priser. Herudover sparer du også penge, da du altid er sikker på at finde den bedste og billigste fragtløsning.

En fuld løsning med Integration til din webshop

Men pakke.dk fungerer ikke kun som en søgemaskine over fragtfirmaer. Når du har fundet den udbyder, du vil anvende, kan du nemlig gennemføre købet hos Pakke.dk og udskrive pakkelabel til din forsendelse.

Har du en webshop, er der yderligere en genial feature. Du kan nemlig integrere din webshop med pakke.dk, så dine ordreoplysninger automatisk overføres til pakke.dk.

Det har aldrig været lettere at sende din pakke!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Hvad koster det at sende en pakke
Author Rating
51star1star1star1star1star